Favori Dizim The Last Man on Earth

0

Son dönemde Türkçe diziden daha çok yabancı dizileri tercih ediyorum. Bu dizinlerden en son izlediğim I am Legend filminden esinlenmiş olan The Last Man on Earth hakkında biraz daha detaylı bilgi vermek istiyorum. 1 Mart 2015 yılında ilk bölümü yayınlanmıştır. Dizinin her bölümü ortalama 20 ile 25 dakika arasında değişmektedir.

The Last Man on Earth Dizisinin Konusu Nedir?

Amerikan yapımı olan The Last Man on Earth Bilim Kurgu, Komedi, Dram kategorisinde yer alan bir dizidir.

Dizinin konusu;
Aslında dünyadaki son adamın hayatını ve maceralarını anlatan biz dizi.

Ölümcül bir virüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alarak insanların hızlıca yok oluşuna neden olmuştur. Salgından sonra dünyada tek başına kaldığını düşünen Phil Miller – Tandy(Will Forte) yaşadığı yer olan Tucson’dan çıkarak Amerika’nın tüm eyaletlerini tek tek dolaşarak başka insanlar aramaya başlar ve tabelalara sprey boyayla “Tuscon’da yaşayan var” mesajını yazmaya başlar.


Phil Miller, normal yaşantısında ailesini çok seven ve bankada çalışan fakat görevinden nefret eden sorumsuz, sıradan bir adamdır.

Yalnızlığıyla birlikte sorumsuzlukları daha da ön plana çıkan Phil Miller intihar etmeyi dahi düşünür. Tam intihar hazırlıkları yaparken karşısına salgından kurtulan Carol Pilbasian (Kristen Schaal) adında bir kadın karşısına çıkar ve dizi bundan sonra daha da heyecanlı ve aksiyonlu bir hal almaya başlar…

The Last Man on Earth Yorumum

Herkesin kendine has farklı bir kişiliği var dizide, Tandy başrol olması sebebi ile hoşuma giden bir karakter. Komik ve aynı zamanda düşündürücü. Mimikleri gayet iyi. Zaman geçirmek için yapılan oyunlar en çok hoşuma giden sahneler arasında. Tandy bazen aşırıya kaçıp aptallaşsa da bence başrolün hakkını veriyor. İlk bölümlerde toplarıyla arkadaş olması ve bar sahneleri bence muhteşemdi. Todd en itici bulduğum karakter, olmamış bence bu diziye. Gail’in kendine has uslübü ve Tandy ile arasında yaşadığı anlaşmazlıklar gayet hoş. Ben diziyi izlerken kendimi özgür hissediyorum.

The Last Man on Earth Favori Dizim The Last Man on Earth
The Last Man on Earth

The Last Man on Earth Kaç Sezon ve Bölüm

Dizi bu yazım yazıldığı tarih itibari ile 3. sezonunda ve 49 bölüm çekilmiş durumda. IMDB puanı 7.6 dır.

The Last Man on Earth Oyunları Kimlerdir

Dizi de şu ana kadar 12 farklı karakter rol almıştır. Bunlar;

Oyuncular Karakterler Notlar
Will Forte Philip Tandy 37 bölüm
Kristen Schaal Carol Pilbasian 37 bölüm
January Jones Melissa Shart 34 bölüm
Mel Rodriguez Todd 32 bölüm
Cleopatra Coleman Erica 28 bölüm
Mary Steenburgen Gail Klosterman 28 bölüm
Jason Sudeikis Mike Miller 12 bölüm
Boris Kodjoe Phil Stacy Miller 12 bölüm
Kenneth Choi Lewis 7 bölüm
Mark Boone Junior Pat Brown 3 bölüm
Will Ferrell Gordon 1 bölüm
Jon Hamm Darrell 1 bölüm

Favori Dizim The Last Man on Earth

The Last Man on Earth Yazarları Kimlerdir

The Si Fi Company tarafından Yönetmenliğini Phil Lord’un yaptığı ve yapımcıları Christopher Miller, Seth Cohen, Peter Atencio, Jason Woliner olan dizinin dağıtımcı firması Dynamic Television’dır. 20th Century Fox Television kalaınd a yayınlanmaktadır. Projenin tasarımcısı Will Forte’dir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz