IOS 11 Sorunları, Problemleri, Pil Sorunu, Kilitlenme Sorunu ve Çözümleri

0

Herkesin beklediği Apple IOS 11 sürümü 19 Eylül akşamında güncellemeyle tüm cihazlara geldi. Güncellemeyle birlikte ilk etapta stabil bir görüntü gösterse de bazı sorunlar meydana gelmeye başladı. IOS 11 sorunları.

IOS 11 Pil Şarj Sorunu ve Çözümü

IOS 11 yüklendikten sonra, pil durumu bir anda biterek telefonun kapanmasına sebep veriyor. Pilin erken bitmesinde en büyük sorun Control Center üzerinde siz Bluetooth’u kapatsanız bile arka planda açık kalıyor. Tekrar Genel Ayarlar kısmına girerek Bluetooth’u kapatmanız gerekmektedir.

Uçuş Modu

Aynı sorun uçuş modunu açıp kapattıktan sonra da meydana geliyor. Uçuş modunu kapatıp, açtığınızda Bluetooth’u otomatik olarak açıyor. Siz kapatsanız ve kapanmıyor. Genel Ayarlar kısmına giderek oradan tekrar kapatmanız gerekmektedir.

Pil Yüzdesi Sorunu

Pil yüzdesi ayarlardan açılsa da belli bir süre görüntüleniyor sonra görüntülenmiyor. Daha çok iPhone 6S ve iPhone 5S modellerinde bu sorun çok sık görünüyor.

Ana Sayfa Gecikme Sorunu

Giriş ekranına gitmek isteyen bazı kullanıcılar, uygulamayı kapattıklarında gecikme ana sayfaya dönüşte gecikme oluyor.

Arama Ekranı Donması

Ekranda bir uygulama açıkken size bir arama geldiğinde anlık donmalar meydana geliyor.

Şarj Sorunu

Şarj %20 doluyken telefonu şarja taktığınızda şarj %1’e düşüyor sonra dolmaya başlıyor.

Otomatik Parlaklık

Bazı durumlarda otomatik parlaklık kendiliğinden devre dışı kalabiliyor. Sorunun tam olarak nereden kaynaklandığı belli değil.

IOS 11 Bildirim Ekranı Sorunu

Ana sayfada bildirim ekranında gelen bildirimlerin toplu olarak silinmesi düzgün olarak çalışmıyor. Özellikle yeni gelen bildirimlerde görülen bu sorun bildirimin üzerinden bir süre geçtikten sonra yeniden topluca kapatılabiliyor. Yeni gelen bildirimlerde ise tümünü sil ikonunu görebilmek için bildirimleri yukarı veya aşağı doğru kaydırma hareketi yapılması gerekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz